Directie

De directie van het 1e Hypotheek Fonds bestaat uit de heren V.M. Berk (1978) en R. de Louwer (1971). Als team hebben wij gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring met vastgoed, financieringen en investeringen. Deze ervaring heeft betrekking op alle facetten van het opzetten en het beheren van beleggingsfondsen, zoals financieel, juridisch, investor relations en rapportage. Wij worden ondersteund door een team van professionele medewerkers.

Vincent M. Berk

De heer Berk (1978) is zijn financiële carrière gestart bij één van de grotere onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. In 2009 maakte hij de overstap naar Sheldon Invest. Sheldon Invest is een investeringsmakelaar uit Amsterdam die investeerders toegang biedt tot private beleggingsproposities. Sheldon Invest is in het bezit van een vergunning als beleggingsonderneming op grond van artikel 2:96 Wft en staat daarmee onder doorlopend toezicht van de AFM en de Nederlandsche Bank. Bij Sheldon Invest is de heer Berk verantwoordelijk voor de afdeling Investor Relations. Hij is betrokken geweest bij meer dan 60 plaatsingen van beleggingsproposities met een totale omvang van ruim 400 miljoen. De heer Berk is één van de bedenkers van het 1E Hypotheek Fonds, dat in 2015 is opgericht. Bij het 1e Hypotheek Fonds is hij medeverantwoordelijk voor het dagelijks bestuur alsmede de investor relations.

Drs. ing. Remco de Louwer

De heer De Louwer (1971) is sinds 1997 actief in de wereld van vastgoedbeleggingen. Na zijn studie bedrijfskunde vestigde hij zich als zelfstandig adviseur. In die hoedanigheid was hij betrokken bij de realisatie van diverse vastgoedbeleggingsproposities ten behoeve van Nederlandse beleggers. Vanaf januari 2000 was hij als financieel directeur verbonden aan één van de grootste aanbieders van vastgoedbeleggingen in Nederland. Hier had hij de dagelijkse leiding en hield hij zich bezig met het ontwikkelen van vastgoedfondsen. Deze fondsen investeerden in Nederlands, Duits, Amerikaans, Canadees en Oost-Europees vastgoed. Vanaf 2008 is hij als ondernemer actief. Hij is directeur en medeaandeelhouder van Sheldon Invest. Als bestuurder van Sheldon Invest is de heer de Louwer door de AFM getoetst op betrouwbaarheid en deskundigheid.